Sunday, 26 August 2012

More Balls! -----> Bola Volleyball Pulak

~BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM~

Assalamualaikum :)

Gambar bola netball tu dah masuk fb, balas-balas komen pastu ade orang cakap camni:

Adek bradek ke? haha !
Yang jadi adek bradek tu sebab dy budak volleyball, member dy plak budak netball. Pasal tu dia cakap adik beradik.

Then, petang tu aku call dia. Kitorang borak-borak pasal bola tu. Tiba-tiba dia nak tempah, tapi nak bola volleyball. Mula-mula aku taknak ambek tempahan dia, aku cakap kat dia bola netball tu special edition, xde sape boleh ada. Tapi memandangkan dia ni customer ""cerewet"" lagi ""tersayang"", aku jadi tak kesah.

Yang aku tau, bole volleyball kat sekolah aku tu jenama Mikasa, pastu ada warna biru-kuning-putih, tapi tak ingat corak.

Tapi bola Mikasa tu susah nak tiru,

 
Nampak susah kan? So aku tiru bola macam ni je,
 
Ni senang sikit, hehe.
 
Malam tu, aku buat bola, guna cara yang sama untuk buat bola netball.
 
Inilah hasilnya ......
 
 
Tadaaaa ~
 
Tapi, second time yang aku buat ni lagi kemas, lagi lawa. Bola netball tu ade part tu kecik, ade yang besar, pendek kata tak sekata la.
 
Tapi bola baru yang aku buat ni semua sekata. **ade rase macam taknak bagi dia**
 
 
 
Nampak adek bradek ke? Adela sikit, hehe.
 
Semalaman aku buat. Tapi bila dah siap tu rasa best !
 
Okeyy, sekian sajaa. Kalau minat benda ni sila like :) 
 
~8 Syawal 1433~

Reactions:

0 positive feedback: