Tuesday, 12 February 2013

New: Sarung Buku

~BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM~

Assalamualaikum :)

Hajat nak post pasal KI lagi tak kesampaian. Tak sempat. Line probs malam tadi, kalo tak nak update malam smalam, huhu.

Semalam dah siap kerja sekolah tangan ni gatalla nak kait2. Hehe. Kebetulan, ada orang mintak buat case untuk letak tafsir.

Just buat macam uncang handphone, tapi besarkan.

Lama-lama tu pulak, timbul pulak idea nak wat something new and fresh: kait pembalut tafsir.

Haaa, tafsir pulak kat asrama =='. So, ganti je la dengan diari, lebih kurang je besarnya macam tafsir.

Adik pulak, kasi idea tambah macam butang kat tepi, and hasilnya ~~~~


New invention, tapi tak tau la nak bagi nama apa, huhu. Ni bukan case tapi lebih kepada sarung. Bole la.

Mungkin, kalau benda ni boleh memupuk kanak2 agar suka kepada buku :D

K, nak balik sekolah.

~ 1 Rabiulakhir 1434 H~
Reactions:

0 positive feedback: